dijous, 10 de desembre del 2009

Jornada 12






50 comentaris:

Anònim ha dit...

La jornada número 12 ja la tenim aquí.
Destaca clarament el partit entre la Santperenca i el Roda. Un Roda que (llevat del primer partit contra el Gurb) s'ha mostrat intractable en els seus enfrontaments directes amb els equips d'adalt, Ribetana, Sant Vicenç, Sant Quirze. I crec que és el principal favorit per a emportar-se el campionat.
La Santperenca per la seva banda intentarà frenar la ratxa de 11 victòries seguides dels rodencs, per això haurà de fer un partit molt complert i aprofitar la seva veterania. El mal estat del camp de Sant Pere pot ser un handicap pel futbol tècnic del Roda.
Destaquen també els partits:
Rupit-Gurb i Sant vicenç-Sant Boi.

Sort a tothom !!!!!!!

Anònim ha dit...

el stperenca-roda es juga diumenge?? a quina hora??

Anònim ha dit...

Q en pesneu dels entrenados? Per mi el millo es en Moi del Rupit, apart q es molt guapu tambe, fa juga el seu equip a futbol.

Anònim ha dit...

es juga diumenge a les 11:30.
I jo també crec que el Roda és el gran favorit pel campionat, però intentarem frenar-lo una mica aquest diumenge. A veure com va!!!

Anònim ha dit...

Avís per el Sant Quirze!!
Vigileu a cantonigros que la ribetana si va deixar els 3 punts...

Anònim ha dit...

jo penso k el partit santperenca-roda estara mol igualat i es decidirà amb un gol a pilota parada o am una jugada d'estratègia, però el roda des del meu punt de vista es el favorit i te grans jugadors, la sanperenca tamb te dos o tres jugadors a destacar!!

Anònim ha dit...

sobre el comentari del avís a st quirze, dir k la ribetana no es va deixar els tres punts a cantonigros, la federació ha de dictar si es juga o no el partit, ja k crec k la ribetana ha presentat un recurs i segurament k es jugarà el partit, k mirant la classificació si la ribetana guanyes al camp del cantoni ( sempre i quan es jugui ) saltará directament a la tercera posició

Anònim ha dit...

Algú ha trobat la meva suadera???????????????????

Anònim ha dit...

Se sap algun resultat ja?

Anònim ha dit...

rupit 0 - gurb 1

Anònim ha dit...

Cantoni 1 - St. Quirze 2 !!!

Anònim ha dit...

gurb i sant quirze han complert, que a fet sant vicenç, ribetana i montesquiu?

Anònim ha dit...

ATLÈTIC LA CABRA 3 - CD BORGONYÀ 1

Anònim ha dit...

Que ha fet el masies de roda?

Anònim ha dit...

monasterio 2 masies 3

Anònim ha dit...

santvi 3 st boi 3

Anònim ha dit...

la sorpresa l'ha donat el vinyoles!!! vinyoles 2 ribetana 1, ultimament la ribetana estan fluixets, vem jugar amb ells la setmana pasada i sembla ser que tenen jugadors lesionats i k juguen jugadors tocats, o sigui que ja podeu aprofitar tots els equips k juguin contra la ribetana, avans de k es recuperin tots els jugadors

Anònim ha dit...

santparenca roda ke?

Anònim ha dit...

Sanperenca 3 Roda 4

Anònim ha dit...

com anaven el resultat del st pere-roda?? qui nava guanyant ??

Anònim ha dit...

e anat a veure el partit st.pere -roda i a sigut molt lamentable la actuacio de la banqueta del sant pere,la del roda,dels bassons i de algun altra jugador del roda
avui e vist que a futbol no ian amistats ,tot val per poder guanyar un partit de tercera regional totom provocant,porter a terra i gol del sant pere,penals en fi llastima perque em pensava veure futbol i no e vist res,protestant tota la estona espero pel be del futbol que las juntas dels dos clubs prenguin decisions dels dos entrenadors perque a sigut patetic

Anònim ha dit...

1-0 --> 1-4 ---> 3-4

Anònim ha dit...

ostres, no penseu que potser els de la ribetana en comptes de grip, el que realment tenien eren lesionats?¿?¿
(parlo del dia del cantoni) vaja, crec que està claríssim!
Per cert, es definitiu la victòria pel cantoni o encara hi han recursos pel mig?

Anònim ha dit...

falta el corco - montes i ja sabrem tots els resultats

Anònim ha dit...

segons tinc entes tenien 11 amb grip i 5 lesionat, i ara tenen lesions, està clar k la ribetana aket dissabte contra st quirze no tenen res a fer, crec k guanyarà el st quirze de golejada, ja k crec k la ribetana no disposarà de tots els seus efectius al 100%, sinó mireu la banqueta k tenen, ultimament son 2 o 3 contant el porter. El partit ribetana-st quirze no serà tant emocionant com s'esperava, st quirze nirà sobrat

Anònim ha dit...

Corcó 3- 2 Montesquiu

Anònim ha dit...

uiii va de sobrat no el comentari anterior sobre la ribetana-st quirze de la setmana k ve no?? que guanyarà el st quirze si, però no de golejada.
Que penseu?? penseu k el st quirze aprofitarà el mal moment del ribes??
ja s'està calentat el pròxim partit de la jornada

Anònim ha dit...

cal fer aquests comentaris? soc del sant quirze i no crec que guanyem facil i menus de golejada, el que ha fet el comentari ha vist els nostres ultims resultats? tampoc estem en el nostre millor moment...

Anònim ha dit...

Partit de la jornada:
Santperenca 3- Roda 4
Doncs jo he vist 2 equips diferents amb dos estils de joc absolutament contraris i on el camp a afavorit clarament al Santperenca.
El Roda un equip jove i poc curtit en aquestes categories a acabat patin per no dominar la situacio ja que guanyava per 1-4 i les continues protestes els han perjudicat.
El Santperenca, equip exessivament vetera, pel meu gust, a buscat el seu joc on dominen molt la pilota parada.
L'arbit, tal com anava el partit ha set determinant ja que no ha pitat un clarissim penal a l'area del Roda quan el marcador anava 1-2i ha permes en exes les protestes.
Les polemiques, crec que han set les normals d'un partit de nervis i d'on dos equips que es volen guanyar, cal destacar accions fora del futbol sobretot a la mitja part on el public ha entrat en zona de vestidors on hauria d'estar limitat l'acces al public.
En general, aquests dos equips seran primer i segon al final de lliga.
Primer el Roda i segon el Santperenca. I el resto a lluitar per la tercera posicio.
Sort a tothom.

Anònim ha dit...

la setmana que bé hi ha un ribetana vs st quirze que promet molt!!!

Anònim ha dit...

seguiu sense resoldre el problema dels resultats dels equips visitants!!!!!!no es veuen els números!!!!!!!

agrairia resposta ADMINISTRADOR!!!!

Anònim ha dit...

Jo no tinc aquest problema i veig bé els resultats.

Anònim ha dit...

Doncs jo veig perfectament els resultats del grup de 2ª regional i els de 3ª regional noooo!!!!

Ho faig tot amb el mateix portatil i amb una diferència de 10 segons entre consulta i consulta ok

aveure que m'expliquen!!!!

ok gràcies ADMINISTRADOR

Anònim ha dit...

En quant al incidents del Santperenca-Roda crec que el problema no va ser que la zona de vestidors no estigui delimitada ja que es van liar entre els dos equips ells solets. Suposo que tot va ser fruit de la tensió que hi havia però no per això és justificable. Futbolísticament el Roda tampoc és que fós molt superior. Va ser clau uns moments de desconcert de la Santperenca, massa pendents de l'arbitre potser, que van suposar l'1 a 3 i l'1 a 4. Gols bastant tontos. A llarg termini veig el Roda com a campió clar ja que perdran molts pocs punts i en canvi la segona posició molt disputada entre Santperenca, Gurb i Sant Quirze.

Anònim ha dit...

una solució per veure els resultats de l'equip visitant es quan esteu en la pantalla principal, desplaçar-vos amb la fletxa de la dreta del teclat i veureu com la pantalla es mou i podreu veure els resutlats que no podeu veure, prove-ho i ja direu el que.

Webmaster ha dit...

Em sembla que hem pogut solucionar el tema dels resultats, doneu-hi una ullada i ens informeu si encara ho continueu sense veure.

Gracies per les vostres aportacions !

Anònim ha dit...

webmaster, arreglat! gràcies!

Anònim ha dit...

tens molta rao que els dos equips es varen liar ells sols pero yo vaig veure gent que anava vestit de carrer dintre del merder,pro bueno al final cadascu estara on a de estar queda una semana per vacances anira molt be per comença de nou i recuperar jugadors

Anònim ha dit...

jo crec que ni Santperenca ni Roda van estar al seu nivell, que en altres partits han demostrat que és més alt. Però potser per la tensió o per l'estat del camp no es va veure bon futbol.
Tot i aixií, era un camp molt difícil pel Roda, va guanyar i fa un pas molt important per quedar campió, tot i que queda molt. I la Santperenca a lluitar amb els altres 2 o 3 equips per la segona plaça.

Anònim ha dit...

Partit igualat i força avorrit tot s'ha de dir el del santpere-roda, ja que s'esperava molt mes...fins l'1 a 3 estava tot obert, pero dos gols rapids, i el 1-4 ke el porter del santpere va estar poc afortunat van akabar de deskekilibrar la balança, i el 2-4 del santpere un gol per discutir i molt..va estar be pero s'esperava un derbi mes maku

Anònim ha dit...

ah i per cert, va akabar amb algun sancionat per la baralla ke i va aver a la mitja part¿

Anònim ha dit...

el santpere no guanyara al camp del montesquiu, es un dels camps mes dificils del campionat

Anònim ha dit...

Montesquiu-Sant Pere, en principi dissabte a les 4 de la tarda!

Partit interessant, el montesquiu sembla k ha donat un tomb i cmensa a jugar cm un equip!

Anònim ha dit...

si que guanyarà el santpere! a més el montesquiu va perdre contra el corcó... no crec queestiguin gaire bé! Guanyarà i bé!

Anònim ha dit...

jo sóc de la Santperenca i sabem que costarà MOLT guanyar a Montesquiu. Tenen bons jugadors, en especial alguns en atac (tenen un esquerrà jovenet que és molt bo). I normalment és un camp difícil.
Però si tornem al nivell que teníem els últims partits abans del Roda tenim moltes opcions de guanyar. Ho intentarem!

Anònim ha dit...

partit roda-santperenca:
Nomes puntualitzar un parell de detalls, el segon gol del roda en cap moment la toca amb la mà, sino que amb el pit, ya que he llegit la crònica del partit a la pagina del santpere i no es gens objectiva amb el partit,nomes posen el que els interesa, i no posen l'actitud PENOSA, dels bessons del santpere, que es de lo mes lamentable que he vist en el futbol. Bueno molta sort a tothom, però crec que ja se sap que la primera posició no canviara mes.

Anònim ha dit...

Quin és aquest jugador numero 10 del Roda (que segons la crònica de la Santperenca) es va passar la primera part provocant?

Anònim ha dit...

la crònica ja ho has dit és del blog del primer equip de la Santperenca. Si vols una crònica a mida et portes un periodista. I a més, intentem no dir noms de ningú (tot i saber-los)...cosa que ja us va bé, que sinó algun del Roda vestit amb xandall sortiria molt mal parat.
A més, des del blog de la Santperenca no hem faltat mai al respecte de ningú. I seguirem sense fer-ho.

Anònim ha dit...

i a molta gent que sortiria mal parada gent que anava amb chandal gent de carrer, i moltes mes coses ,gent que posava pau perque la gent marxes de las banqueta i a la segona part puja a la grada per discutirse amb gent del public, gent increpant saps que pasa que i varen haver massas coses menys lo mes important FUTBOL

Anònim ha dit...

próxim partit de la jornada: ribetana-st quirze