dimecres, 13 de gener del 2010

Jornada 15

36 comentaris:

Anònim ha dit...

la Santperenca anirem amb ganes i il·lusió a intentar guanyar a Gurb. Després d'unes setmanes amb la plantilla gairebé al complert (havent de fer convocatòries), aquesta setmana hi ha un parell de baixes, que no han de servir d'excusa per fer un bon partit.
Jo no he vist el Gurb. Algú pot destacar-ne els punts forts i els febles (suposo que en tenen algun...)??? Per classificació segur que han de ser un bon equip, però en què destaquen??? És veritat que han fitxat???
Esperem que es vegi un bon partit...i és clar, jo espero que guanyem els santperencs!!!
salut a tothom i força Santperenca!!!

si que es veritat que han fitxat!!
han fixat a 5 jugadors, 3 del segona regional i 2 del 3ra regional del santa eugenia!!

Observador ha dit...

El que perdi aquest partit ho tindra una mica mes lluny...
Si es Gurb mes encara ja que la setmana entrant juguen contra el Roda...ui ui.
Atencio al Sant Vicenç B, tot i que possiblement no deuen tenir ganes de pujar o d'optar a la promocio, ja que mes a prop que ho van tenir l'any passat i no ho van aprofitar...
El Sant Quirze s'ha desinflat, tot i que haurem d'estar a l'espera de la segona volta on jugara la majoria de partits com a local..suposo!, per que per cert com ho teniu lo del camp??.
La Ribetana, descartada o aixo sembla.

El partit de la Jornada hauria de ser MASIES DE RODA - RODA. Al cap i a la fi es un derbi !!!!!

podeu passar informes dels jugadors que ha fitxat el gurb del santa eugenia?

serè un bon partit, però veig una santperenca MOLT superior. Ja es veurà...

AFICIONAT ha dit...

Última jornada de la primera volta...
Quedarà tota una segona volta i el que si està bastant clar és que les dues primeres posicions se les repartiràn els cinc primers classificats a dia d'avui, sembla ser que la Ribetana, aquest any, no tindrà forces per aguantar el fort ritme que estàn marcant els primers....
No obstant jo continuo apostant pel Roda per endur-se el campionat (això sí, no a set jornades del final com s'havia dit al principi).
Aquesta setmana destaca un interesantísim Gurb-Santperenca, amb pronòstic incert,Impossible donar un favorit quan després de catorze partits només els separen dos punts. Un Gurb que juga a casa amb novetats importants contra una Santperenca que ho ha guanyat tot fora del seu camp, equips que vènen de fer vuit gols la setmana anterior... partit que jo, personalment, intentaré no perdrem.

Sant Vicenç, que juga a casa on va guanyar bé la setmana passada al Sant Quize parteix com a favorit contra La cabra que ha millorat moltísim respecte l'any passat.

Favorit també el Sant Quirze al camp del Vinyoles, però AL LORO, que el Vinyoles també ha millorat respecte l'any anterior i ha estat capaç, per exemple, aquest any d'empatar a Gurb.

En Quant al derbi, crec (i que ningú s'enfadi) que l'unic dubte és saber quants gols serà capaç de fer-li el Roda al Masies.

SORT A TOTHOM !!!!!!!

jo veig que el roda, si la cosa no canvia guanyarà el campionat, es l'equip mes ben posat al camp, el que crec i espero que estigui interessant tambe sera la segona plaça. una victoria del gurb o un empat posaria la plaça molt interessant, ja que si el sant vincenç i el sant quirze no fallen es tornaria a reduir distancies entre aquests 4 equips a 3 punts de diferència

Tambe s'ha de dir que queda mooolta lliga.

Guanyador just!

mal partit del roda al camp de masies pero tres punts importants,ara a esperar el partit gurb-roda,per cert avui man comentat que lentrenador del roda a dimitit ,es cert aquets rumors

algú em podria dir si el roda a casa es juga dissabte o diumenge?? i quin horari oficial tenen??

el roda sol juga diumenge a la tarda

ok

Jo diria que es absolutament impossible que l'entrenador del Roda hagi dimitit, doncs jo el conec i esta totalment volcat al club, i diria que el club totalment volcat a la seva persona.
Aixi que no dir mes tonteries...
La setmana que be , partidas a Gurb, tot i que crec que el Roda sigui quin sigui el resultat sera molt mes regular d'aqui al final de lliga.

no es comenta res més del partidàs ahir a Gurb?

que en sabeu dels resultats dels altres 2 partits?

Borgonyà 2 Corcó 0

Gran partit al camp del Gurb. L'equip local va ser just guanyador ja que va fer una gran segona part. Cal dir, que la primera part va dominar el Santperenca i es va merèixer nar per davant els primers 45 minuts.

La lliga es posa molt emocionant. La setmana k be partidàs Gurb-Roda.

jo no crec que el Gurb fós just guanyador.
A la primera part la Santperenca va ser MOLT superior, amb un gol mal anulat i un penal no xiulat inclosos. I la segona part va ser més igualada, però el Gurb tampoc va ser superior. El segon gol de penal i van expulsar el porter de la Santperenca, i el tercer en un contraatac quan la Santperenca eren a dalt.
Jo crec que la Santperenca va ser superior i va merèixer guanyar.

Santperenc ha dit...

Gurb-Santperenca.

Suposo que cada equip veurà el partit de manera diferent...
El que si que està clar és que els tres punts es van quedar a Gurb, i que la cosa estarà molt ajustada fins al final. Aixís doncs per la nostra part sabem que haurem de treballar molt fins al final per assolir el nostre objectiu.

Jo vax anar a veure el partit, gurb-santperenca i també sóc de la opinió que el gurb no és just vencedor. A la primera part la Santperenca va passar clarament per sobre el gurb, que només va tenir una ocasió clara, en canvi la santperenca podria haver marxat a la mitja part amb 1 o 2 gols a favor, i un penal no pitat que jo vax veure força clar igual que el penal i expulsio del porter a la segona part.

La segona part més igualada va començar molt fort la santperenca marcant al minut 2, el gurb pro va empatar força ràpid aprofitan una mala sortida de la defensa santperenca, el penal i expulsio va ser clau, per mi ben assenyalat,el tercer ja en coontraatc en que la santperenca estava bolcada a dalt.
Per tan jo diria que tal i com va anar potser el més just era un empat!

Està molt emocionant la segona volta! anims i sort a tots.

Si el gurb vol estar a dalt, seran clau els 4 primers partits que li esperen de la segona volta: rep el líder, va al camp del montesquiu (equip molt difícil i més a casa), després rep el masies, i va al camp del sant boi (també difícil)

A veure com els hi va!!

Si si santperenca... però 3 punts!
I merescuts en la meva opinió!

no es pot dir blat fins ke estigui dins del sac i ben lligat: aixo va per equips com el gurb i santperenca...nomes dic ke el sanvi b va molt fort..

El Santvi va fort pero va suar la gota gorda per guanyar 3-2 a la Cabra, i el resultat just m'han dit que hagués estat un empat. Que ho fa que tots els equips grans els hi ha costat tan La Cabra? (menys el Santperenca, com no.)

el sant vicenç es un equip que hi va molt i que al seu camp es dificil. Tot i el principi irregular ja ha atrapat al grup de dalt. Gurb i sant pere son dos equips que es veu que estaran a dalt i el que hi ha dubte es el sant quirze, s'esta desinflant o es que te baixes? pero com no espavili caura del grup de dalt

montesquiu3-2 sant boi

des de Sant Pere només sabem que si volem ser a dalt serà molt difícil, i que s'haurà de lluitar fins el final. I ja sabem que Sanvi i altres van forts...però no esperàvem una altra cosa.
I si Gurb, els 3 punts per vosaltres, aquí només es dóna una opinió. No us penseu que menyspreem ningú, però veig que sou d'ofendre fàcil... Felicitats!

Srs del bloc del Santperenca, pq no us pitin un penal (cert que ho era el vostre de la 1era) no podeu parlar de mal arbitratge ja que tot lo seguent va estar correcta, inclòs l'expulsió del vsotre porter. I a la segona crec que vam ser bastant superior i donant una millor imatge que no pas a la 1era.
No dongueu la culpa a l'àrbitre.

són opinions, però sincerament no crec que el Gurb fóssiu superiors a la segona part, tot i que si que vau fer-ho millor que a la primera. Però tant és, són debats estèrils, vau guanyar i ja està.
I el penal era claríssim, poc després ens anul·la un gol per fora de joc. I de posar-nos amb 0 a 2 vam marxar amb 0 a 0. Crec que això es pot dir que influeix al partit, estem d'acord no???
Però deixem-ho estar, va ser un bon partit amb força esportivitat tenint en compte la importància que tenia.