Jornada 17

18 comentaris:

Webmaster ha dit...

A part de poder deixar els vostres comentaris aquí en el Blog, s'ha creat un forum especific només per les categories de Futbol Regional a Osona, l'enllaç per el forum el trobareu en la part superior del Blog, allà on hi ha l'accés als altres Blogs.

Haviem vist que si no tens una compte de Gmail no podies deixar missatges en el Blog i creiem que amb el Forum tothom i podrà participar.

Salut i bon futbol !

Unknown ha dit...

Crec que aquesta jornada no hauràn grans sorpreses.
Interessant partit el de Montesquiu vs Gurb, tot i que apostaria per una victòria visitant mai se sap.

Toñi ha dit...

com s'ha calmat aquest forum un cop s'ha de posar nom a qui deixa el comentari!...

ni que ho diguis...

Fantasia ha dit...

no hi han resultats avui??????

Hespinthegoal ha dit...

Santperenca 3 - Cantoni 0.

Anònim ha dit...

Senyors podeu posar marcadors de la jornada?

Moltes gràcies

Masies de roda 2 sant boi 3.

aficionat1 ha dit...

RODA 6 BORGONYA 2

Monestir 1 - 4 Sant Vicenç

IMPRESSIONANT LA CABRA!! ALGU VA VEURE EL PARTIT? M'HAN DIT QUE VA SER DE BOJOS I QUE EL SANT QUIRZE HAURIA D'HAVER ESTAT GOLEJAT.

aquest empat es molt dolent per el sant quirze,ja son 12 punts per a mi insalvables,,

sant quirze 4-4 la cabra
guanyava el sant quirze 4-0 al minut 60

Algú pot fer la crònica del Montesquiu - Gurb?

el sant quirze es va posar 4-0 i es va deixar remontar 4-4. Però és que el 4-0 era totalment incomprensible ja que havien arribat 4 cops i la cabra 10 o 12. el porter del sant quirze es va sortir a la primera part i a la segona va fallar bastant. el 4-0 va arribar en el minut 60 aproximadament aixi que imagineu quins 30 ultims minuts...

Soc aficionat del Sant Quirze i vaig veure el partit d´ahir contra La Cabra. La veritat és que La Cabra em va sorprendre molt i en línies generals es va merèixer guanyar el partit. Al minut 60 anaven 4-o pels locals però La Cabra havia tingut 5 o 6 ocasions de 1 claríssimes. En els últims 30 minuts van empatar a 4. Crec que el nostre entrenador no va estar a l´alçada a l´hora de fer els canvis. Pel que fa a La Cabra si troben un davanter que les enxufi poden fer una bona segona volta.

Corco 2-1 Ribetana! Partit molt boig on la ribetana es va avançar i dos gols en jugades a pilota parda el corco va donar la volta al marcador.. tambe van ser errors de defensa!! Aquest any estem veien una ribetana molt irregular pero amb molt potencial per afrontar aquets tres partits que li venen! Santperenca,Roda i Gurb!

min 65 st quirze 4 la cabra 0
min 90 st quirze 4 la cabra 4

el sant quirze no es pot permetre k li empatin el partit en 25 minuts si vol seguir estan a dalt, i mes un partit k guanyava 4-0, felicitar la cabra pr el seu coratge i les seves ganes, crec k l'empat es mes k merescut.