dimecres, 14 d’abril del 2010

Jornada 26






14 comentaris:

Anònim ha dit...

Queden 5 partits o el que es el mateix 15 punts en joc i si no em fallen els càlculs, el Roda ja té, matemàticament, la promoció assegurada, ja que el tercer, el Gurb està a 16 punts, i el Santparenca li falten 3 punts també per asseguar-se la promoció matemàticament, es a dir aquesta setmana ja podria quedar vist per sentencia la lliga.

Només quederia d'emocionant saber si el Roda fallarà 2 partits perque el Santperenca el pugui atrepar, cosa que tal i com ha anat la lliga veig força complicat.

Salutacions companys del futbol amateur !

Anònim ha dit...

No es pot passar per alt que en aquesta jornada hi haurà el derbi La Cabra-Gurb.
Es pot veure un bon partit ja que els dos equps arriben en un bon moment.
Deixeu comentaris i pronòstics per aquest partit.

(Un simpatitzant dels dos equips)

Anònim ha dit...

Jo crec que el partit de la travessa hauria de ser La Cabra-Gurb, i no sòc de cap dels dos equips.

Anònim ha dit...

Jo també crec que hauria de ser el partit de la jornada ja que és un bon derbi. La Cabra - Gurb desde sempre un bon derbi.

Aquesyta volta crec que la Cabra s'endurà el partit.

Administrador ha dit...

LA CABRA 1-GURB 1
CORCO 1- RODA 5

Anònim ha dit...

vinyoles 1
cantonigros 2

Anònim ha dit...

Rupit 4-Masies 1

Anònim ha dit...

sanvi 3-0 ribatana!

Anònim ha dit...

De moment, els dos equips del grup 3 pujarien directe, ja que el Sanperenca és el millor 2n dels grups de Barcelona, empatat amb el segon del grup 16 ( sant Just Desvern). Crec, que ambdós equips pujaran directe. Roda i Santpere s'enfronten diumenge a Roda, aviam que depara el partit, emoció segur. Si guanya el Rosa, se acabó la lliga, pel contrari, moltissima emoció per les ultimes 3 jornades, ja que el Roda ha d'anar a Montesquiu i rebre el Sant Boi. Aviam que depara doncs "el partit de la lliga"!

Anònim ha dit...

Crec que la Santperenca no passa pel seu millor moment per anar a jugar a Roda...

Anònim ha dit...

Si ets el mateix que creia que el Roda seria campió set jornades abans d'acabar el campionat, desde Sant Pere podem estar tranquils.
Bromes a part, si que és cert que hem estat més bé altres moments del campionat.....

Anònim ha dit...

en aquests partits és igual el moment que estàs! Jo crec que la Santperenca s'ho juga a una carta ja que el Roda tot i perdent és primer.
Crec que guanyarà la Santperenca.

Anònim ha dit...

potser no estem en el millor moment de joc la Santperenca, però dir això després d'11 victòries seguides crec que és una mica exagerat.
I que tot i que el Roda és el favorit, que ningú dubti que sortirem a donar-ho tot i a intentar guanyar. Sabem que tot estarà en contra nostre, però nosaltres el primer objectiu ja el tenim, i si guanyem allà ja serà un premi extra.
En fi, ja es veurà què passa, però és un partit maco i que tenim ganes de jugar.
Força UE Santperenca!!!

Anònim ha dit...

no me gusta que la gente vaya de victimas ,los partidos son 11 contra 11 y normalmente gana el mejor o el que tenga mejor dia,de momento el roda a sido mejor por eso estan los 4 puntos que llevan al santperenca,si alguien se juega algo es la sanperenca al roda el empate ya le esta bien,pero claro si ganan darian un paso nportante para quedar primeros ,dicen que si quieres algo tienes que ser valiente a ver el planteamiento de los equipos i que gane el mejor