dijous, 6 de maig del 2010

Jornada 29






13 comentaris:

Anònim ha dit...

El Roda té sort d'acabar la lliga a casa davant del Masies, que tot i ser un derbi no tindrà transcendència. Dic que tindrà sort perquè el Roda no s'espera pas el que es trobarà a l'infern de Montesquiu!!

Anònim ha dit...

em sembla que te equivoques i a futbol son 11 contra 11 i normalment guanya el millor,o sigui que infern amb la experiençia de roda res de res a jugar i que guanyi el millor

Anònim ha dit...

Si Montesquiu és un infern,.... apaga i vamonos. El que s'ha de sentir per Deu.

Anònim ha dit...

St quirze 1 - santvi 4

masies 0 - santperenca 4

Anònim ha dit...

Cantoni 1 - Rupit 3

Administrador ha dit...

Felicitats al Roda de Ter pel campionat!!!
I desitjar molta sort a la Santperenca a la promocio!!
Exel.lent temporada de tots dos clubs.

Anònim ha dit...

CF RIBETANA 4 - ATLÈTIC LA CABRA 4

Anònim ha dit...

Felicitar el Roda per el seu magnífic any! per mi són justos vencedors!
També Felicitar i alhora donar sort a la Santperenca ja que si no hagués hagut un gran roda haurien set campions seguríssim! A veure si també pujen i demostren que aquest és un grup amb bons equips!

Anònim ha dit...

escriure aki si ke et fa il.lusio oi?? kom ke es el teu nou klub... es igual si no ho publikes, es un misatge per tu Jose.

Webmaster ha dit...

Hola,

Soc l'administrador de la web osonafutbol.com i durant aquesta temporada he estat col.laborant amb el Blog de forma tècnica.

Bé un cop sabuda la noticía que l'administrador del Blog a partir de la pròxima temporada, per motius de feina, no podrà seguir portant el control del Blog, he estat pensant que hi ha dues solucions possibles:

1.- Fer servir el fòrum que hi ha montat en la web de osonafutbol.com i allà podreu continuar comentant la jugada i donant els resultats al instant, això si, amb la diferència que allà heu de tenir tots un nick i no hi ha anonimat.

2.- Continuar el Blog, però aquí ve el problema, jo tot sol no puc portar-lo per tant necessiteria la col.laboració d'algú o d'alguns que estiguessin interessats.

Bé us deixo les dues opcions, a partir d'ara us deixo que opineu i agafem entre tots la millor opció per tal de poder seguir gaudint de la informació del nostre futbol !

Anònim ha dit...

Jo ho migraria tot als forums d'osonafutbol. Ja hi ha els resultats i classificacions, i amb els forums, quedaria tot unificat en una sola web.

Aficionat ha dit...

Felicitar al Roda pel campionat. Eren els favorits i no han fallat, han fet un campionat impecable i només la Santperenca ha pogut seguir el seu ritme. Els Santperencs amb un equip molt sòlid s'ho hauran de jugar tot en dos partits a la promoció.

Bon campionat també del Santvi que ha estat bastant en la linea de l'any passat.
El Gurb, amb un bon equip ha pagat la novatada del canvi de grup al no conèixer molts equips.
El Sant Quirze després de fer una bona primera volta, s'ha desinflat a la segona quan ho tenia tot de cara, doncs jugava quasi tots els partits a casa.
El Montesquiu, que té un bon equip s'hauria de creure més les seves posibilitats de cara l'any vinent.
Respecte l'any passat han defraudat, crec jo, la Ribetana i el Borgonyà.
Destaco de la part baixa La Cabra, que després de quedar última l'any passat a passat a practicar un bon joc, i quedar per la part mitja de la classificació.

Felicitats Roda pel campionat

Sort Santperenca a la promoció

i salut per tothom.

Anònim ha dit...

Felicitats Roda pel campionat. També felicitar a la sanperenca per la seva gran temporada i dsitjar-li molta sort de cara a la promoció.
Destacar que els fitxatges del Roda no han defraudat i amb la seva qualitat han ajudat a pujar de categoria un equip que estava molt tocat després de baixar de categoria la temporada passada a l'última jornada. Per moltes crítiques que rebessin a principi de temporada, els fitxatges han donat la cara i han demostrat la seva qualitat.
Avere com els hi va la temporada que ve a 2ona regional!