divendres, 27 de novembre del 2009

Jornada 10



CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP



55 comentaris:

Anònim ha dit...

ja tenim el partit de la setmana aqui! Les vtacions son mol favorables al sant quirze, però jo no ho veig tant clar, no se qui guanyarà, però no seria extrany una victoria local. El Gurb sel veu bastant irregular, capaç de lo millor (guanyar al roda i un 4-0 al montesquiu) i també de lo pitjor. El sant quirze es mes regular crec. A veure si ens ofereixen un bon espectacle

Anònim ha dit...

ja hi tornem a ser !!!!!, ja tenim la jornada 10 a tocar. Jo aposto pel Gurb, que ha de fer valer la condició de local.
L'altre partit que destaco és com han dit anteriorment el de Ribes, que rep un Sant Boi amb bons numeros a la classificació.
Teòricament fàcil per Roda i Sant Vicenç que jugen a casa. No tant per la Santperenca que visita l'Esquirol en el seu primer partit en camp de terra.
SORT A TOTHOM !!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo aposto pel sant quirze, crec que te mes ritme i mes velocitat,pero si el gurb sap agafar el temps del partit guanyara molts punts per endurse el partit. Ja es veruà que passa!
Salut!

Anònim ha dit...

guanyara el st quirze claríssim

Anònim ha dit...

dels 5 primers creck el k té més difícil és la ribetana, primer pk el st boi porta una bona ratxa i segon pk els jugadors de la ribetana crec k no estaran al 100%, després de tot el k els hi ha passat, de totes maneres qui guanyi el millor, cada jornada va agafant més diversió aquesta categoria

Anònim ha dit...

estic miran el calendari i el st quirze a de jugar contra gurb-ribatana-sant viçens-tres dels 6 equips que estan adalt,a veure com sen surt i podrem parlar si es clar aspirant

Anònim ha dit...

aquest diumenge pot ser bastant decisiu, sobretot si el gurb perd, i si la ribatana tambe punxes es quedarien els 3 de dalt mes sols.
estaria be una ensopegada dels 3 primers per posar la lliga emocionant, però tant roda com sant pere tenen partits mes aviat assequibles

Anònim ha dit...

cert el sant quirze te un calendari dificil. e mirat i he vist que el sant pere també el te dificil, li queda roda i gurb dels 6 primers, però els altres son masies de roda(en principi assequible) però també visiten a sant boi i montesquiu que son mes durs, sobretot al seus camps. Tampoc te calendari facil.
I als altres a tots els hi queda alguns partits complicats, d'aqui 5 setmanes veurem realment la cosa com va.

Anònim ha dit...

ja se que és molt dora per dir això, però l'ultima jornada que es juga el santperenca-gurb, segons vagin les coses pot ser realment emocionan. pero encara falta molt i poden passar moltes coses..

Anònim ha dit...

Ribetana 2 - St. Boi 1

Anònim ha dit...

algu sap mes resultats?

Anònim ha dit...

monasterio 0-roda 7 minut 79 finalitzat

Anònim ha dit...

Sant Vicenç 4 - 0 Cantonigros

Anònim ha dit...

Corcó 1 - Santperenca 3

Anònim ha dit...

ribetana 2 - st boi 1

Anònim ha dit...

tots els teorics faborits han guanyat... per demà no crec que n'hi hagi un de clar.

Anònim ha dit...

a partir de la setmana k bé comença l'espectacle!!! es jugaran els 6 primers entre ells a cada jornada fins el nadal!!! com està la lliga!!! IMPRESIONANT!!!

Anònim ha dit...

com és que el roda - monestir s'ha acabat abans d'hora?

Anònim ha dit...

dons li auras de de demanar al arbit perque no u sap ningu ,aquet arbit largenti esta fatal,no te ni puta idea,partit sense cap tipo de poblemas ,el unic poblema el arbit

Anònim ha dit...

jajajaja aquest largenti és únic!!! no esta pas bé de l'olla....

Anònim ha dit...

l'argenti és akell k està calvo???

Anònim ha dit...

GURB-4 ST QUIRZE-2

Anònim ha dit...

algu podria exlicar la cronica del partit gurb-st quirze??

Anònim ha dit...

perquè es va acabar el partit del monestir. Es van retirar els locals per no rebre'n 10? Aquest equip creieu que plegarà per no ser més humiliat?

Anònim ha dit...

el de l'ultim comentari va molt de sobrat no? el monestir es un equip com la majoria d'equips, que juguen per passa l'estona i fer esport.
Per fer comentaris despectius com aquest val mes no dir res.

Anònim ha dit...

gurb sant quirze primera part bastant igualada amb resultat final de 3-2. A la segona el sant quirze ha apretat més i el gurb buscant mes la contra. Al minut 70 aproximadament hi ha hagut expulsio de dos jugadors, un de cada equip(en jugades diferents) que ha trencat el partit definitivament. Al minut 80 i piku expusio del porter del sant quirze en un 1 contra 1 i gol del gurb al minut 90 en temps de descompte.
Amb el 3-2 el partit es podria haves decantat cap als dos cantons, perquè el sant quirze ha disposat d'ocasions, però no les ha materialitzat.

Anònim ha dit...

Crònica del gurb sant quirze:a diferència de l'altre comentari jo crec que la primera part ha set de domini absolut del gurb, pressionant molt amunt,crean joc i arribades.El resultat era de 3-1 i s'ha trencat nomes per un penal clar i aïllat a 2 minuts per la mitja part. La segona si que ha set més del sant quirze amb moltes més arribades durant els primers minuts i el gurb aguantant i defensant-se. A partir de les expulsions el partit s'ha tornat boig i podia haver passat qualsevol cosa.A 2 minuts pel final contraatac i 4-2 final.
Dir també, que si el Gurb juga amb aquesta intensitat els propers partits té molte opcions per tornar-se enganxa al grup de dalt.

Anònim ha dit...

el gurb ha estat bastant millor que el St Quirze!

Anònim ha dit...

pro cm vos tiu!

Anònim ha dit...

Vinyoles 0 - Borgonyà 0

Anònim ha dit...

proxim partit de la jornada creieu k es ribetana-stvi ??? cinque contra sise, bueno si la ribetana guanya el partit aplaçat podriem dir k juguen tercer contra sise

Anònim ha dit...

quan dos equips estan empatats a punts es mira el golaveraig personal (els dos partits k han disputat entre ells) o es mira la diferència de gols en general??

Si algu u sap k knt pleaseee..

Anònim ha dit...

Es mira el golavearig personal

Anònim ha dit...

També podria ser Cantonigrós-Vinyoles, 14 contra 15, per què sempre han de ser els de dalt?

Anònim ha dit...

home, respecte l'ultim comentari dir-li que si hi hagués un descens en joc, és clar que seria un possible partit de la jornada, però sense la possibilitat de descens... li treu molt d'atractiu al partit ( sense faltar el respecte als equips)

Anònim ha dit...

El més just és fer un anàlisi de com va la classificació al final de la 1a volta, quan tothom ha jugat contra tothom...a més, a sovint la segona volta és molt diferent a la 1a en quan a resultats.

Anònim ha dit...

La setmana que bé crec que hi ha un partidàs: Ribetana vs Sant Vicenç

Anònim ha dit...

tambe crec k el partit de la jornada sera ribetana-stvi

Anònim ha dit...

i a algun entrenador que no acabara la primera volta,sorpreson,temps al temps

Anònim ha dit...

ara el gurb després de la victòria contra el san quirze anira per totes per que no s'escapi el Santparenca. Les 5 jornades vinents son molt importants pels equips que volen estar adalt.

El krak del Gurb encara continua lesionat de la mà. Va Sergi recupera't, que les del femení et reclamen!!!!! jejejeje

Anònim ha dit...

Anims masies de roda!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Soc fill de masies de roda i l'any passat quan vaig anar a veure com i qui i jugaba em vaig quedar acollonit al veure que no hi havia ningu de masies.aquest any la cosa no ha millorat gaire.crec que hi ha un jugador.el fill del presi(si no m'equivoco)crec que un equip on nomes hi ha un jugador del poble i deu que no els volen amb els equips dels seus pobles no podem anar gaire be.mes gent del poble a jygar i la gent del poble a animar.anims!!!!!

Anònim ha dit...

la lliga es posa emocionant, la setmana que be el sant pere juga contra el roda, una victoria del sant pere posaria les coses emocionants entre ells 2, però una derrota sanperenca distanciaria el roda i posaria el segon lloc en molta disputa. A mes el sant pere té un calendari moolt dificil, ha de visitar dos camps complicats com sant boi i montesquiu i rep el roda, cosa que pot fer que perdi punts i s'acostin mes els perseguidors.
el sant vicenç també es juga molt, tot i que té un calendari mes assequible, una derrota el deixaria una mica apartat dels primers llocs. Es presenten unes setmanes molt interessants i emocionants!!!
sort als equips i a veure si ens donen espectacle!

Anònim ha dit...

molt d'acord amb l'últim comentari. Crec que els equips han de tenir esperit, i que si la majoria de jugadors són del poble segur que ho senten més seu. A part, la gent del poble quan va al camp coneix els jugadors i també s'identifica més. Exemples com la Santperenca, Montesquiu, Sant Boi o el Sant Quirze (que ha rejovenit l'equip amb gent del poble i ha millorat molt els resultats) així ho demostren (no se si n'hi ha més).
La base dels equips ha de ser de casa. I els retocs poden ser de fora.

Anònim ha dit...

la Santperenca tenim un calendari difícil, i som conscients que és gairebé impossible no perdre punts, però d'aquí al final queda molt i tots en perdrem.
Bueno, suposo que el Roda també, tot i que no els he vist diuen que tenen un equipàs. A veure si els altres equips podem competir amb ells.
S'haurà de veure, però la cosa està interessant.

Anònim ha dit...

la setmana k be no es juga el roda-st perenca, és d'aki dues setmanes. I del últim comentari no estic gaire d'acord, no és necessari k tots els jugadors siguin del poble per rendir més, mireu el cas de la ribetana, hi han 15 jugadors de st joan de les abadesses, la qüestió és si la gent hi posa ganes o no, tenir sentiment per el futbol i les ganes de tenir competència

Anònim ha dit...

El St.Quirze va jugar com a visitant o com a local, contra el Gurb?

Anònim ha dit...

Com a visitant, la segona volta només ha d'anar a camp de montesquiu i sant perenca.

Anònim ha dit...

no se com su a mirat aquell anonim de 3 comentaris anterior, pero el sanperenca-roda es juga la setmana que be, aquesta contra el sant-boi i despres ja roda.

Anònim ha dit...

el borgonya es el rei dels empats!! jajaja

Anònim ha dit...

lacabra-masies, que van haver-hi molts gols, algu en pot fer alguna cronica o algun comentari?

Anònim ha dit...

el stvi tenen el mateix ekip k l'any passat??

Anònim ha dit...

mes o menys si, però amb algun reforç, com en Font, un bon jugador en atac...
per mi tenen molt bon equip i estaran a dalt al final...

Anònim ha dit...

per cert, ara he vist a la web de la federació, que a la Ribetana li han donat el partit contra el Cantoni com a perdut... http://www.fcf.cat/pub/circularSancion.asp?fecha=1/12/2009&buscar=1

potser la Grip A no existia???

Anònim ha dit...

Article 310è.
1.- Si un equip no compareix per negligència amb l’antelació que cal perquè el partit comenci a l’hora fixada, i això en provoca la suspensió, es considerarà com perdut per l’infractor, declarant-se vencedor l’oponent pel resultat de tres gols a zero, i s’imposarà a més al club reponsable multa accessòria de 40,08 a 400,87 euros.
S'aplicarà igual sanció al club que no justifiqui documentalment el fet d’haver sol·licitat la Força Pública, al que es presenti amb menys de 7 jugadors, al que no disposi de camp i al que sigui causant de la no celebració del partit.
2.- En cas que, a criteri de l’òrgan jurisdiccional competent, la suspensió d’un encontre pel fet d’haver romàs un dels equips amb menys de set jugadors, fos deguda a la comissió de fets antiesportius, entenent com a aquestes actuacions les provocades de manera voluntària per aconseguir la inferioritat numèrica i la consegüent suspensió obligada de l’encontre, aquest òrgan podrà declarar guanyador el club innocent amb el resultat de tres gols a zero.



aquest és l'article pel qUAl donen el partit de la ribetana per perdut... :s

alguna explicació??