dimecres, 18 de novembre del 2009

Jornada 9



CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP



85 comentaris:

Anònim ha dit...

com es que el borgonyà-sant vicenç es el partit de la jordnada? el 6è contra el 12è, deixant a part que sigui derbi, no té molt a dir comparat amb el primer contra el 8è o el 7è contra l'onzè.
No es per despotricar, simplement és per curiositat
salut a tots!

Anònim ha dit...

és el derbi no diré de Sant Vicenç, ja que alguns de Borgnyà no s'hi consideren, però és un derbi.
I jo crec que tots dos acabaran més amunt del què estan ara.

Anònim ha dit...

Partit igualat perque, encara a ara per ara el Sant vicenç sigui millor, no hem d'oblidar que el Borgonyà juga a casa i tirarà d'orgull. Faltarà veure si desde Sant Vicenç (que, per a mi, en defensa van més justets) són capaços de parar el davanter del Borgonyà, Corredera, un del millors de la categoria.

Anònim ha dit...

En Marc Saigí és un dels millors porters de la categoria de tercera.. és el porter del Borgonya.. fixeus-hi

Anònim ha dit...

Penso que el Sant Quirze és un dels grans candidats en guanyar el campionat, sobretot destacant el seu davanter o mig esquerre anomenat Artur Torres, sobretot per la seva tècnica i velocitat. Jugador a tenir en compte, sens dubte.

Anònim ha dit...

ENS HI HAUREM DE FIXAR BÉ.

Anònim ha dit...

Bon jugador aquest Artur, pero no es gens treballador,o al menys aixo sembla...

Anònim ha dit...

sóc aficionat al futbol i sobretot de tercera regional, ja k tinc molts amics de diferents equips jugant akesta lliga, estic d'acord que corredera ( borgonyà )és dels millors, però també hi han jugadors molt destacables en akesta lliga, sobretot dels equips k estan adalt, dels millors jugadors k he vist i a tenir molt en compte són: corredera i el porter( borgonyà ), artur ( st quirze ), el capità del gurb,el davanter i el numero 6 del roda, el porter, el numero 6 de la ribatana, crec aquests són els millors de la categoria, i remarcar k si és fes un equip amb tots els millors de la categoria estarien jugant en una categoria com la primera catalana,és el meu pensament

Anònim ha dit...

El sant quirze ha incorporat un jugador molt polivalent que procedeix del Torelló i que si no m'equivoco és de Sant Quirze.
He vist dos partits del sant quirze i ha marcat en els dos, també s'ha de tenir en compte!

Anònim ha dit...

L'Artur és un gran jugador, molt tècnic però el Stquirze també té un davanter de característiques semblants, més jove i que ens va marcar contra nosaltres. el numero nou. No l'he vist a jugar més, algu em pot dir que tal aquests ultims partits?

Anònim ha dit...

referit el cometari estic totalment d'acord, he jugat contra ells i són unes màkines. D'en Corredera dir k molt dificil marcar-li i amb tècnica i bona visió, mai saps per on tirarà, del davanter del roda agunta molt bé la pilota!!, del porter del borgonyà amb grans reflexes, l'artur de st quirze dir k es un jugador rapidissim i amb molta tècnica ( era jugador del manlleu?? algú m'ho pot confirmar ),del porter de la ribatana dels millors porters k hi han, del 6 de la ribatana molt complet amb molta tècnica joc de destrucció i creacció del joc ( era jugador del monastir?? algú m'ho pot confirmar?? ), i acabar dient k es una lliga molt competitiva. Seguiu així nois, k hi hagi espectacle.

Anònim ha dit...

no et passes una mica dient de primera catlana? em diguessis de primer regional o coma molt preferent.... Per mi part alta de primera.

Anònim ha dit...

l'Artur va jugar al juvenil de preferent del Manlleu una temporada

Anònim ha dit...

uns dels comentaris k deia de si el 6 de la ribetana jugava amb el monestir es afirmatiu,crec k és diu sergi( si no em falla la memòria ) el vaig conèixer l'any passat quan jugava amb el monestir, i em va extranyar moltissim k jugues amb el monestir ( amb tots els respectes ), ja k és un dels jugadors forts de la categoria, gran fitxatje de la ribetana, amb ell han guanyat molta més tècnica i visió del joc, i la destrucció del joc oponent. El vaig veure el partit montesquiu-ribetana i gran partit, molt complet, va destruir el joc i construir el joc del seu equip, a part va fer un golas, gol de crack,com a jugador m'agrada molt, és pràctic, a part el porter de la ribetana tb va fer un partidas, gran porter. Nen si veus el mis sóc en Jordi, k ens vem conèixer a laDisco i k sempre parlem de futbol i acudits!!

Anònim ha dit...

Personalment havia vist jugar l'Artur al Manlleu i s'ha de dir que a preferent es menjava els laterals per tècnica, tampoc és gens lent. Gran jugador.

Anònim ha dit...

que vols que et digui... tampoc és tan bo l'Artur... ni ha de millors!

Anònim ha dit...

El davanter que més m'ha impresionat dels que he vist és 9 de la Ribetana. davanter centre molt corpulent que domina el joc aeri i sap jugar molt bé d'esquenes donant sortida als seus companys de segona linea. També té un bon joc de pilota amb els peus, sense dubte el jugador més determinant de tots els que he vist.

Anònim ha dit...

junt amb el 9 de la ribetana, em quedo també amb el 6 i el porter de la ribetana,el 9 i el 6 fan molt bona parella futbolística, sense aquests dos dubto k la ribetana guanyi molts partits, però aquet any tenen millor equip k l'any passat, a veure com els hi va aquet any, ja k hi ha molta més competència. Visca el gurb!!!

Anònim ha dit...

Dons jo penso que si el ribetana guanya i va a dalt és per l'equip i per una bona defensa mes que no una bona delantera (que no vull dir que sigui dolenta), ja que només a fet 13 gols i n'ha encaixat tant sols 8.

Anònim ha dit...

Aqui tothom diu la seva de jugadors preferits o mes bons, jo destacaria a un mig del sant quirze(crec que es el capita) que és un jugador molt físic però també amb toc de pilota. També destacar un interior esquerre del sant boi que el vaig veure un partit i em va agradar molt

Anònim ha dit...

jugadors destacats:

Sant VIçenc: dorsal 14 davanter
Roda: Lateral esquerre
Borgonya: Dorsal 9 davanter
Sant Boi: Porter
Gurb: Porter
Sant Quirze: Davanter dorsal 9

Anònim ha dit...

us heu fixat que ningu es fixe en els mitjos, quasi tot son delanters o porters. Dons jo dic que hi ha bons mitjos a la lliga, lunic que el que més veu la gent son els delanters i porters. Fixeu-vos-hi
salut!

Anònim ha dit...

altres bon jugadors:
RODA: Piella,Gere,Sousa,Javi..
SANTPERENCA:Isaac,Melo,Antonio,Isas..
SANT QUIRZE:Artur..
SANT VICENÇ B: Xevi, Font, Marco,Uri..
BORGONYA: Casali,Corredera,Pich,Planas...
CANTONIGROS: Vila,Homs..
LA CABRA: Tio,..

etc, etc...
Segurament tots son jugadors de categoria superior, pero la meva pregunta es,
Per que juguen a tercera i no a segona o primera??
Per que creieu que aquests bons jugadors prefereixen jugar en categories inferiors??
Pot influir l'exigencia de les categories superiors??
Poden influir la falta de compromis general dels jugadors de avui en dia??
Simplement per amistat??

Anònim ha dit...

M´agradaria llençar una nova enquesta:

Quin creieu que és el blog més currat dels equips de tercera regional (grup 3 i 4) ?

Anònim ha dit...

Personalment penso que el Sant Quirze és més que res consistent i per aixo està dalt ja que d'individualitats només té un esquerrà que porta el 19 i el capità que juga el mig del camp que dóna molta força, que em sembla que portava el 5. Farà una bona campanya perquè són serios.

Anònim ha dit...

per mi els millors són:

RODA: Piella i Gere
SANTPERENCA:Melo i Isas..
SANT QUIRZE:Artur
SANT VICENÇ B: Xevi
BORGONYA: Corredera
CANTONIGROS: Vila
Ribetana: Joan, Sergi i el num 9

per mi tots aquest tenen categoria per jugar almenys a primera regional, són molt bons

Anònim ha dit...

no us paseu amb lo de la categoria, a vegades sembla una cosa i n´es unaltre. son bons jugadors pero per jugar a preferent o primera... jo penso que cadascu es on es i on es mereix ser, i si algu pot jugar mes amunt dificilment hi renunciara, ara be si estic d´acord que falta molt compromis avui en dia.

Anònim ha dit...

alguns podrien jugar a segona, pero veien la diferencia entre tercera i segona, molts prefereixen tercera amb els amiks de sempre i passar-ho be

Anònim ha dit...

poca forma física a tercera...

Anònim ha dit...

La tercera és una categoria que ha pujat el nivell en els últims anys.
És una categoria on coincideixen en el temps jugadors que estàn començant, que surten de juvenils i que en els pròxims anys faràn el salt una o dos categories, i jugadors que estàn de tornada, que després de molts anys jugant en categories superiors ja estàn per la trentena d'anys i acaben de tirar els últims cuets en una categoria que no exigeis tant com les altres.
Suposo que la fórmula correcta per aspirar a l'ascens és tenir una bona fornada de juvenils i acompanyar-los amb quatre o cinc jugadors veterans de categories superiors.
Per cert, podeu dir quins són els jugadors (veterans) que estàn jugant amb nosaltres i han arribat més lluny: preferent, primera catalana...

Anònim ha dit...

joder... jo sóc de l'altre grup, però aquest és molt més participatiu!! enhorabona! ojala el meu s'animi

Anònim ha dit...

Aquest any ja no sé si juga però em sembla que l'any passat la Ribetana tenia un davanter que havia jugat com a internacional per Andorra. El que passa és que no m'hen recordo com es diu.

Anònim ha dit...

demà quan acabeu la jornada, si podeu penjeu resultats, per fer numeros, k aket any està molt emocionant la cosa, k hi ha hagi sort

Anònim ha dit...

del comentari del davanter k jugava amb andorra ja no juga amb la ribetana, no sé si ha plegat o ha marxat a un altre equip, però sense ell els veig un equip més compacta i més tècnic

Anònim ha dit...

Ara juga al Monasterio, es diu PERARNAU

Anònim ha dit...

Una web per veure es la de Cantoni
La redaccio dels resums dels partits donen cent voltes a molts resums de partits de primera divisio. I a mes cosa excepcional, bastant neutral.
Felicitacions al escriptor

Anònim ha dit...

acabo de veure la web del cantoni, i tela quin resum del partit, qui escriu això és un crack!!!
que penseu del cantonigros?? té bons jugadors però trob raro la posició k ocupen, és mala sort o és que no juguen tots els bons?? i a més demà els hi toca un equip complicat, la ribetana

Anònim ha dit...

El cas del cantoni es el tipic cas que demostra que ha pujat el nivell, i ara m'explicare..
El Cantoni ha set sempre un equip que habitualment els seus jugadors no s'entrenen cap dia, i habitualment han fet bones temporades, pero que esta passant la temporada passada i aquesta??.
Donc que al pujar el nivells dels equips i els equips començen a entrenar, les exigencies de la competicio son mes elevades, i aixo que no es pot baixar, per que si no...

Anònim ha dit...

aviam nois...no seran tant bons quan estem parlan de 3ra regional...

Anònim ha dit...

masies de roda 2 sant quirze 6

Anònim ha dit...

cantoni - ribetana no jugat
crec que la ribetana no feia prous jugadors no se per quin motiu

Anònim ha dit...

el partit del cantoni-ribatana no s'ha jugat pk crec k la ribatana disposava de només 5 jugadors, varis jugadors tenen la grip A i lesionats k tenien més un sancionat

Anònim ha dit...

algun resultat k s'ha donat avui si us plau

Anònim ha dit...

Algu em pot dir el "pichichi" de la lliga i quants gols porta?

Anònim ha dit...

resultats????

Anònim ha dit...

La Ribetana CF tenia 10 jugadors amb grip A i només cinc disponibles. Per això s'ha suspès el partit.

Anònim ha dit...

GURB-1 VINYOLAS-1

Anònim ha dit...

el gurb ha empatat amb el Vinyoles?¿?¿?¿ caram! vaa gurb espavileu o perdeu ja el tren de dalt!! vamoss!

Anònim ha dit...

Algú em pot dir què han fet el Sant Pere i el Roda?

Anònim ha dit...

SANTPERENCA 7 MONESTIR 1.

Anònim ha dit...

RIBETANA
Aixo de 10 amb gripA? per aquesta regla de tres el 66% de la poblacio de ribes tindria la gripA. El proxim dia us inventeu una excusa millor. Els de la ribetana sempre en fan de les seves.

Anònim ha dit...

El minut 52 el roda guanyava 1 a 0 al rupit.

Anònim ha dit...

Minut 87.roda 4 rupit 0

Anònim ha dit...

sóc del cantoni, he vist els papers k portaven la ribetana, i si k es veritat k tenien la grip A, amb això s'ha d'anar cuidado, no crec k siguin excuses, k la ribetana es un senyor equip, qui ha escrit el comentari sobre k són excuses és pk no enten res i no te cor, viu en un altre món, o sinó ja diras quan tu i la teva familia tingueu grip a, a veure si podras jugar

Anònim ha dit...

l'hi donc la raó amb el comentari anterior, si hi ha grip A millor no jugar, o sinó mireu amb el barça, jugarà marquez, abidal i touré???? segur k akell comentari sobre excuses devia ser un ekip dels k estan a dalt, necesiteu això per guanyar la lliga??? amb comentari aixi embrutiu la lliga tan emocionant. La cabra!!!!

Anònim ha dit...

Molts de la Ribetana són de sant joan de les abadesses! Les estadístique et fallen!

Anònim ha dit...

aquet noi k ha dit el 66% no té ni l'E.G.B., pk molt són de st joan de les abadesses, primer que sàpiga sumar i restar, després k parli, i diu segons la regla jajaja, i k sàpiga k si un jugador té la grip A i va entrenar amb els seus companys hi ha la probabilitat de que molts jugadors es contagin, però bueno aquet d'estadistica no crec k sàpiga com es contagia la grip A, k miri una mica les notícies, i mira k no sóc de la ribetana, però comentaris així..... vinga k no falti emoció en akesta lliga, i k la lliga i els partits es guanyib sobre el terreny de joc

Anònim ha dit...

Montesquiiu 3-1 La Cabra
Roda 4-0 Rupit

Anònim ha dit...

Borgonyà 1 - Sant Vicenç 3

Anònim ha dit...

La setmana que ve partidàs:

St Quirze vs Gurb

Decisiu pel Gurb si no es vol despenjar quasi definitivament de dalt i important pel St Quirze per mantenir-se en zona de privilegi!

sort!

Anònim ha dit...

kasi segu es jugara al kamp del gurb diumenge al mati!!!! gurb com a lokal!

Anònim ha dit...

FIXEU-VOS AMB EL CENTRAL Nº 4 DEL SANT QUIRZE, ES UN EXCELENT JUGADOR TAN AMB ELS PEUS COM AMB EL JOC AERI, A MÉS ÉS UN JUGADOR MOLT CORPULENT I ATRACTIU....

Anònim ha dit...

mare meva el que s'ha de llegir... suposo que serà una broma entre amics, pq és tot el contrari... és bastnat fluixet!

Anònim ha dit...

he llegit al blog de la santperenca que van haver problemes que ¨val més no parlar perquè ja ni va haver prou diumenge¨. Algu sap què va passar :S?

Anònim ha dit...

Veig que el Gurb ha entrat en ratxa

Anònim ha dit...

No va passar res, és una qüestió d'equip de la qual, en fem conyes, i que evidentment no esbombarem aquí en aquest blog, on la gent té la pell molt fina...je je

Anònim ha dit...

el gurb no farà com la santperenca suposo oi?? que jugara amb el sant quirze lanada i la tornada a casa....

Anònim ha dit...

val val d'acord, era per si hi havia hagut algun problema amb l'equip rival.

Endavant i sort!

Anònim ha dit...

a quina hora es jugara el sant quirze-gurb? Tinc entès que es juga al camp del gurb però no se l'hora. Si algu ho sap li agraïre, ja que no em vull perdre el partit!

Anònim ha dit...

Partit bastant decisiu, sobretot pel gurb! El sant quirze ja es despenjaria i estaria a 5 punts del primer, però si el gurb perd es posaria a 8 punts del grup de dalt!! (a 8 del sant quirze/sant pere i a 10 del roda)
tot aixo suposant que roda i sant pere guanyin es clar.a veure com va!
Per cert, a mi també m'interessa saber l'hora i el dia del partit
salut!

Anònim ha dit...

Vaig anar a veure al Sant Quirze aquest cap de setmana, trobo que son un conjunt molt compensat. A destacar el lateral esquerre, jove, molt ràpid i s'incorpora molt bé a l'atac amb bones centrades, dels millors de la categoria sens dubte. ja em direu que us sembla.

Anònim ha dit...

Els jugadors del St Quirze són unes màquines. Tenen 2-3 jugadors que són cracks. Ja els anireu veient!

Anònim ha dit...

be be millor així podrem disfrutar diisabte jugant contra ells. La veritat que hem tingu una ratxa nefasta però algun dia s'haurà de trencar i que millor dia que aquest diumenge ;). Qualitat i ganes tenim per tirar endavant el partit.

Diumenge 29 12h. Camp del Gurb

Anònim ha dit...

Tampoc seran tant bons si juguen a tercera, l'unic que son joves i amb ganes.

Anònim ha dit...

quan actualitzaran lo del partit de la jornada? suposo que serà el sant quirze - gurb no?

Anònim ha dit...

Partit importantíssim pel gurb.
si perden ja es poden despedir de quedar a dalt, si guanyen si tornaran a enganxar.
Pel St quirze si guanyes deixen un rival menys a dalt i si perden l'unic que passara es que afluixaran una mica pero ni molt menys serà dràstic.
Aixi que el partit és molt més important i significatiu pel gurb.

ara bé, amb la ratxa que porten vols dir que li plantaran cara al st quirze?¿?¿? Jo crec que no.

Anònim ha dit...

Fixeu-vos en el dorsal número 5 del Sant Vicenç de Torelló. És un molt bon jugador: va bé per dalt, la toca amb les dues cames, és fort físicament... Aviat farà el salt a categories superiors... Algú em pot dir com se diu?
Gràcies!!!

Anònim ha dit...

Es diu Gerard Piqué, porta el 3 i juga amb el Barça, em sembla que barreges partits

Anònim ha dit...

no entenc aquest autopromoció de jugadors del Sant Vicenç, Sant Quirze, gurb o altres equips que ara potser no recordo...
Senyors esteu a 3era regional per començar, que potser poden jugar a 2ona o 1era, doncs molt bé, però pq autopromocionar-se?¿? diria que és falta d'autoestima...

Anònim ha dit...

Jo no se el per què la gent vol jugar en categories superiors, podent estar al grup 3 de tercera regional, que te el millor blog de tots, amb els millors comentaris i analisis de partits i jugadors. Tots els equips tenen algun jugador per citar, en més o menys mesura. i molts seguiran a tercera, amb els seus amics, i divertint-se, i per molts anys ho puguin fer.

Anònim ha dit...

ho millor es estar a tercera amb tots els teus colegues k no pas estar a primera amargat, i pensa k molta gent esta a tercera pk tenen un treball per guanyar-se la vida o els estudis

Anònim ha dit...

quan renovaran??
el partit de la jornada serà el gurb-st quirze no??
uiiii si perd el gurb ja estarà del tot despenjat!!! suposu k aniran a mort, i niran a buscar la victòria, el st pereca i el roda guanyaran segur, la ribetana ho tindrà més complicat, pk els jugadors no estan al 100%, després de la grip estaran fluixots, el st boi pot donar la sorpresa??? o té equip per guanyar a la ribetana?? i l'altre es el stvi k tb guanyaran, k porten una bona ratxa

Anònim ha dit...

el daket ultim comentari u te molt clar, en principi per posicio i camp el roda i el sant vicenç ho tenen millor, perque es juga en camps d'herba, pero el sant pere no ho tindra tant facil amb el corcó, que es un camp dificil. El sant boi també pot plantar cara al ribetana, perque té un bon equip. i tampoc es pot descartar alguna altra sorpresa.

Anònim ha dit...

Si el Gurb-St.Quirze és el partit de la jornada ja sé el resultat, 1-4.

Anònim ha dit...

jo també penso que Roda i Sant Vicenç guanyaran bé aquesta setmana, però Ribetana i Santperenca tenen partits difícils.
I sobre el Gurb - Sant Quirze, no crec que el Sant Quirze guanyi bé. Jo apostaria per l'empat.