dimecres, 11 de novembre del 2009

Jornada 8



CLICA AQUÍ PER VEURE ELS ESCUTS DELS EQUIPS DEL NOSTRE GRUP



81 comentaris:

Anònim ha dit...

ja tenim partit de la jornada sant viÇens - gurb ja era hora no plureo mes.

Anònim ha dit...

sant quirze-montesquiu:
1
x
2
crec que pot ser interessant tambe fer una quiniela amb aquest partit

Anònim ha dit...

dissabte et dedicare un golet vale maku!!!

Al final pensaré k teniu enveixa del Gurb tan kritikar-lu. Po buenu això motiva pel partit ;)

Anònim ha dit...

olee gurb!! ja us tocava!! ens ho mereixiem!

Anònim ha dit...

Proposo obrir un grup al Facebook que digui "jo sóc fan d'en CANTONIUE".... el poeta de Cantonigròs.

Anònim ha dit...

sant quirze-montesquiu:
1
crec que guanyara el sant quirze. El montesqui té una delantera que fa por, però no es un equip compacte, el sant quirze és el contrari, no te uns golejadors destacats però juga en equip, voto per l'equip

Anònim ha dit...

mm no sabria que dir-hi. Potser aposto l'empat. Si pogués fer un doble faria 1X però com no ---> X
Tot i que preferiria el montes pq hi tinc algun amic.
Sort els dos!

Anònim ha dit...

Jo aposto per l'1 al Sant Quirze - Montesquiu... Però no n'estic gens segur. Serà un derbi autèntic em sembla...

I quina enveja hem de tenir del Gurb??? No us ofengueu per res nois...

Anònim ha dit...

el Sant Quirze - Montesquiu es jugarà a Sant Pere EL DIUMENGE A LA TARDA. No se si ja ho han canviat al web de la federació o no, però al matí juguen els aficionats del Sant Pere.
L'hora exacte no la se, però suposo que serà a quarts de 4 o les 4.

Anònim ha dit...

sant quire-montesquiu es jugara a sant pere el diumenge a les 4, està confirmat

Anònim ha dit...

m'he fixat en un detall curiós i es que en 7 jornades hi ha hagut 5 líders diferents, fet que demostra que la cosa està igualada no? M'hi he fixat avui i m'ha fet molta gràcia
apa que vagi bé i avui i demà a mirar i comentar partits!

Anònim ha dit...

tens rao sera una lliga molt dispurtada,aixo vol dir que disfutarem molt

Anònim ha dit...

el sant quirze surtira guanyador delderbi!!! a per ells nois

Anònim ha dit...

la cabra 2 Roda de Ter 3

Anònim ha dit...

Santvi 4 Gurb 1

Soc jugador del Gurb i avui he sentit vergonya. Equip desmotivat sense ganes de lluitar, d'estar adalt de la classificació. Avui, qualsevol equip hagués passat per sobre del Gurb. No s'ha jugat a res en cap moment del partit. Decepció 100%.

Els d'adalt s'escapen!!!!!

Anònim ha dit...

vinyoles 2 - masies 2

Anònim ha dit...

cullons el gurb...

Anònim ha dit...

el roda a petit molt a la cabra pero s'enporta els 3 punts que degut els resultats son inportants san de guanyar els partits que es compliquen 2-3

Anònim ha dit...

RUPIT 2 SANTPERENCA 4

Anònim ha dit...

la ribetana a enpatat a casa algu m'ho pot confirmar

Anònim ha dit...

La Ribetana ha empatat amb el borgonya, però no se a quants...

Anònim ha dit...

la ribetana ha empatat a 1 pero cap dels dos equips ha sortit convençut de l'actuació arbitral, per mi ha set penosa i aquest tipus d'arbitratges perjudiquen als dos equips, res més, un ribatà. Per cert el Borgonyà un equip molt correcte i bastant ben ficat al camp, amb un davanter "Cuga" a tenir en compte.

Anònim ha dit...

Bnes!
Per curiositat , algu podria dir ki són els davanters , " tan temibles " o dit amb altres paraules , com es diuen els jugadors k formen la delantera que fa por del MONTESQUIU ? I de quin equip procedeixen?

Gràcies!

Anònim ha dit...

cantoni 1 snat boi 5

Anònim ha dit...

Sant Quirze 2 - 1 Montesquiu

Anònim ha dit...

la ribena ha empatat, com és que aqui posa que han guanyat?

Anònim ha dit...

El Gurb tant demanar partit de la jornada i quan ho són...
PERDEN 4-1.

Anònim ha dit...

I el Roda què li va passar amb la Cabra? si ja els hi costa guanyar amb aquell equip potser no aniràn tant de passeig com diuen.

Anònim ha dit...

trobo molt be aquet ultim comentari pero si no vaig errat mai ningu del RODA a dit que anirian a passeig sino que sempre han dit que seria mot complicat dons els comentaris de que anirian sobrats mai han vingut dits per ningu del RODA i dir que el camp de la AT LA CABRA es va jugar molt malement pero que ells mai ens ho van posar facil que es un camp que depent com vagin les coses molts equips poden pasaro malement

Anònim ha dit...

pero si la cabra no fot mai res?!! Tot un Roda patint com diuen que va patir fins l'ultim minut... jo m'ho faria mirar.

Anònim ha dit...

gran derbi ahir a st pere... el porter del sant quirze es va sortir i el st quirze s'emporta els 3 punts en dos jugades a pilota parada, potser el més just hagués estat l'empat.

1 expulsat per banda i joc dur del montesquiu.

Anònim ha dit...

La cabra - Roda: el Roda no va saber imposar el seu joc en cap moment però va acabar gunayant per empenta! només queda felicitar la cabra pel partit que va fer ja que va lluitar en tot moment pero intentan tocar la pilota i de forma molt neta. Si no recordo malament el gurb també va guanyar amb el cantoni a lultim minut, fet que demostra que en el futbol tot és possible si un equip ho dona tot i l'altre no està encertat.Salut!!

Anònim ha dit...

jo vaig ser al camp de la Cabra i felicitar el Roda per acabar imposant-se però sobretot per la Cabra, que va saber anular molt bé al Roda. M'hagués agradat que hi hagués hagut un empat pels ànims dels de la Cabra que no es van veure recompensats pel gol a l'ultim minut i els jugadors van marxar enfonsats. i Felicitar als 2 pel joc net que es va veure, en cap moment es va anar parant el joc i tota lestona volien jugar la pilota.

Anònim ha dit...

Jo també vaig ser a La Cabra pensant veure un partit molt fàcil pel Roda. El resultat just hagués set un empat. El Roda va saber patir molt i va acabar guanyant amb un gol al minut 89. Em va sorpendre molt l´equip local que pel que em van dir jugava sense porter, suposo que es deu haver renovat respecte altres anys perquè abans tenia un equip molt justet. Ara els vaig veure un conjunt molt ben posat i que saben el que fan, si solucionen això del porter poden posar problemes a molts equips. També em va agradar veure que ja no tenen jugadors conflictius o al menys el de sempre no jugava.

Anònim ha dit...

el roda va petir a la cabra pero va guanya ve al sant quierze cada partit es un mon jo vaig ser a la cabra i a la primera part nomes van pasar de mig camp en dues ocasions dos gols la segona no van pasar de mig camp felicitar a la cabra pel seu partit van jugar amb les seves armes i per poc no truen un bon resultat pero el roda va sapiguer lluitar un partit que se li var complicar inportantisims 3 punts del roda

Anònim ha dit...

gran derbi el sant quirze-montesquiu, va estar a l'alçada d'un autentic derbi. Pels aficionas (no els que es dedicaven a insultar), sinó els que simplement miravem el partit i animavem va serun partit increible, am molta tensió, igualat i amb emoció fins al final. Feia temps que no es jugava un derbi (uns 6 anys deu fer) i tot i que la majoria dels jugadors dels dos equips no havien jugat mai aquest derbi van estar a l'altura i es va veure un dels millors derbis que he vist jo.
El sant quirze es va endur els 3 punts,amb una gran actuacio del porter, tot i que el partit es podia decantar pels 2 cantons sanquirzenc .
El sant quirze va sortir molt fort i es va avançar, poc el poc el montesquiu va intentar jugar més la pilota i va acular una mica al sant quirze. La segona part no es va veure gaire futbol per part de cap equip, sinó futbol directe, fet que als aficionats ens va agradar(semblava un partit angles)
Només em queda felicitar als dos equips
(al del comentari del d'abans) diria que del sant quirze no en van expulsar cap

Anònim ha dit...

es veritat que no van expulsar cap jugador del Sant Quirze. La segona part va ser emocionant pels aficionats dels dos equips pero lamentable en quan a joc (comprensible per la tensió).

Increible el partit de'n Marc, el porter del Sant Quirze treient fins a tres ocasions molt clares.
A tenir en compte el potencial del st.quirze a pilota parada ja que no es el primer partit que resol així.

A mi m'agradaria destacar el lliure del Sant Quirze, Xavier, que amb una molt bona colocació va treure totes les pilotes llargues del montesquiu cap als seus ràpids davanters.

Anònim ha dit...

he vist pocs comentaris referents el partit santvi- Gurb.

DIr que els de Torello van fer un futbol pràctic i efectiu. Van jugar qüasi tota la segona part amb un home menys i van donar un recital al Gurb.

Crec que el Gurb no aguantarà gaire temps el ritme dels d'adalt. Va tenir un inici prometedor po crec que es quedarà pel cami.

Anònim ha dit...

Jo també vaig veure el partit del gurb i el Santvi va ser MOLT superior al Gurb. Potser van tenir un molt mal partit però no veig el Gurb amb possibilitats de quedar dels 3 priemrs...

Anònim ha dit...

Felicitar a La Cabra pel seu partit!
La veritat es va veure un bon partit i molt noble. Tots dos equips només es van dedicar a jugar a futbol. Així dona gust jugar.
Molta Sort.

jugador ha dit...

St.Quirze- Montesquiu. Només vaig veure la segona part. Em van comentar que l´empat momentani del Montesquiu era just, vist les ocasions de la primera part, m´agradava el resultat d´aquest partit, peró al final m´en vaig alegrar de la victòria del St Quirze gràcies a un jugador del Montesquiu, un tal Alejo, be jugador si es pot dir així, li va propinar un cop de puny sense la pilota per la zona al lliure del St.Quirze, gent així no mereix jugar a futbol, que es quedin a casa seu o a fer altres esports, aixó és futbol i no hi ha cabuda per aquestes accions. Be a montesquiu sempre n´hi ha hagut algun d´aquests individus. No sóc ni de St.Quirze ni de Montesquiu i potser m´agradava més l´empat, peró torno a repetir que per aquestes accions i actituds dels de Montesquiu m´en vaig alegrar de la seva derrota.

Anònim ha dit...

patètica acció

Anònim ha dit...

Una acció lamentable, perquè en el partit, tot i ser molt calent i molt dur, no hi havia hagut cap baralla. Entrades dures si, moltes, però sempre amb la pilota pel mig. Una acció que va sobrar molt i que dona molt mala imatge al montesquiu per culpa d'un jugador

Anònim ha dit...

Si no m´equivoco aquest tal Alejo del Montesquiu ja fa anys que hi juga. És el davanter amb el cap rapat, no? El més trist és que el seu club encara el vulgui.

Anònim ha dit...

segur k és aket tal alejo, segons he vist i m'han comentat és el jugador més brut de la categoria, i deixa molt mala imatge al montesquiu, llàstima k per un jugador el club tingui akesta imatge, i mira k el monteskiu té un bon equip i bons jugadors i persones, si fós entrenador del monte l'alejo ja no estaria en l'equip

Anònim ha dit...

l'arbitratge ribatana-borgonyà va ser desastrós!!! tant per la ribatana com per el borgonyà, el pitjor arbritatge k he vist en tots els anys k porto jugant el futbol. La federació hauria de fer algo, pk coses així et desesperen!!!

Anònim ha dit...

algú em pot dir, si la classificació del st quirze es per mèrit o per sort?? es un equip fort com sembla??? el k sé és k només ha jugat un partit amb un equip dels 6 primers i l'ha perdut, pot se que estigui tercer pk ha jugat amb els equips de baix??? k penseu????

Anònim ha dit...

Per mi el St. quirze te un bon equip, jove i treballador, i ben posats al camp, a veure si aguanten el ritme, però a la segona volta jugaran molts partits a casa, jo crec que estaran a dalt, però no crec que lluitant pel títol o la promoció, però ara per ara jo crec que la classificació és per mèrit propi

Anònim ha dit...

el sant quirze ja ha jugat contra el roda, el sant pere, els 2 primers i els equips de mitja taula, el sant boi, rupit, montesquiu, la cabra i corco, i dels d'abaix només amb el monasterio. El temps dirà quin és el seu lloc.

Anònim ha dit...

ok, la veritat és k la segona volta el st quirze jugaran a casa, però com dius tu crec k no estarà per lluitar la primera ni la segona posició, és un pensament, al igual m'equivoco, crec k els equips k estarà dalt de tot lluitant per els dos primers serà el roda, ribatana i st perenca, k penseu???

Anònim ha dit...

El Sant Quirze té un equip molt jove amb molts acabats de juvenil que l'any passat acabaren tercers de segona (segurament al mateix nivell que la tercera regional). Dos porters que cumpleixen. Una defensa acceptable, un mig del camp molt físic i una davantera molt tècnica que en partits de pilotasus no es solen veure. Pero en general gran conjunt.

Anònim ha dit...

el numero 10 del sant quirze (el lliure de la primera part) em va decepcionar moltissim, no entenc que fa de titular en un equip que sembla que aspira a pujar

Anònim ha dit...

Sóc aficionat a La Cabra i després de llegir els comentaris que escriu la gent per aquí m'agradaria confirmar una sèrie de coses: Efectivament el porter del partit contra el Roda no era el nostre porter, sinó que era el nostre capità que normalment juga de central, malauradament els dos porters que tenim estaben lesionats. Es cert que La Cabra va arribar ben poc a porteria, en tres o cuatre contades ocasions, però són les mateixes que va disposar el Roda; potser amb el nostre porter tant el primer com el tercer gol no haguessin entrat, el primer precedit de una mala sortida de punys del porter y el tercer li passa per sota de les cames. Per altre banda m'agradaria que la gent tingués una mica més de respecte pel nostre equip, alguns dels comentaris, no només dels d'aquesta jornada, han sigut despectius, us aseguro que La Cabra té aquest any un equip molt competitiu, amb una filosofia de intentar fer un bon futbol, a més a més de jugar de una manera noble. Per últim confirmar que el partit contra el Roda va ser molt net, cap del dos equips al anar per d'arrera del marcador, va fer cap entrada fòra de tò, en definitiva, un partit molt disputat, en el que considero que el resultat més just hagués sigut un empat.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, respecte per tothom, jugadors i equips, però si que estan bé les crítiques cap a jugadors que no saben que aquí, el més important (a part de guanyar, je je), és que el dilluns qui més qui menys te obligacions, i perdres la feina o les classes per què un individuu que es confon d'esport, ho impedeixi...els propis companys hauriem de marginar gent d'aquesta mena.

Anònim ha dit...

el roda té l'obligació de pujar, o sigui k per quedar primer la cosa està molt xunga!!!!
de la ribatana k penseu?? l'any passat es van kedar a un punt de fer la promoció, i aket any han fitxat a 8 jugadors nous, m'han comentat k aket any tenen un equip molt més tècnic k l'any passat, i que han guanyat al camp de st perenca amb 10 jugadors, i k tb han guanyat al camp del gurb, penseu k es un bon equip?? ara m'he adonat k la ribatana només l'hi keda jugar amb un equip de la zona alta ( st quirze ) o sigui k ara per ara té un calendari més asequible

Anònim ha dit...

aixo de fitxar jugadors a tercera regional... no hi crec gaire, a noser que hi posin diners. Sino per molt que fitxis es dificil millorar el nivell

Anònim ha dit...

aquests del st quirze que us queixei tan del montes, dir-vos que no us quedeu pas curts eee!! tmb repartiu bastant!

Anònim ha dit...

sanperenca, roda, ribetana i santvi seran els que crec lluitaran a dalt.
El St Quirze esterà allà però es desinflarà al final i el gurb crec que aviat es despenjerà.

Anònim ha dit...

vosaltres repartiu més!!! i més l'alejo!!! impresentable de personatge!!! és pensa k juga futbol americà!! k es retiri del futbol

Anònim ha dit...

Esta bé que tothom opini sobre qui estara a dalt i qui no i tot això, però veient com va la lliga, on qualsevol equip pot perdre un partit, crec que fins que no s'acabi la primera volta no es podrà valorar gaire be. Un exemple clar és el gurb, fa un parell de setmanes tothom el veia com l'equip que, juntament amb el roda serien els més forts, ara ja sembla que estigui mort. Ni una cosa ni l'altre(esta a 5 punts del lider, no es cap desastre).
El que és cert és que aquesta lliga fa pinta a ser una de les més emocionants dels ultims anys, ja que es veuen varis equips aspirants a queda a dalt

Anònim ha dit...

també crec k el santvi estarà a dalt de tot,va començar malament però ja està recuperant els punts perduts, tenen el mateix equip de l'inici de la lliga o ha fitxat algun jugador???

Anònim ha dit...

tu vas ana a veure el partit del st kirze o ke? nuse kom pots di ke el st kirze no es keda kurt!!! devies mirar les mussarañes pk la segona part del monteskiu havia daver akavat am 4 espulsats!!!!

Anònim ha dit...

el sant quirze va jugar dur i va fer faltes, s'ha de dir, però les pitjors entrades les van fer els de l'equip montesquiuenc. A la segona part cada cop que algun jugador del sant quirze marxava, sobretot a la banda dreta(que estava mes buida) el paraven amb faltes, la majoria per terra que podien haver lesionat al jugador. L'exemple més clar va ser a l'expulsio, l'extrem del sant quirze s'hi podia haver deixat la cama alla.
O sigui que, referin-me al comentari anterior, potser el sant quirze merexia un expulsat(jo crec que no), però si s'expulsava algun jugador del sant quirze l'arbitre hagues hagut d'expulsar a 3 del montesquiu.

Anònim ha dit...

Hola a tuthom! Desde el meu punt de vista el derbi sant quirze-montesquiu, va ser un derbi bastant a laltura am bons moments de joc, i més per part del montesquiu sobretot a la primera part! Van sobrar alguna acció cap al final de partit que fa parlar d'altres coses del partit i no de lo important k va ser la gran ribalitat i joc dur, però alhora net, que va fer de l'event un partit intens i molt interessant!
Destecar que lultima acció que tuthom en parla del jugador del montesquiu va venir deguda a causa d'una provocació del lliure, posteriorment a marcar el 2-1 (però estem d'acord que no són accions que haurien de succeir en un camp de futbol).

Referent al lultim comentari, l'arbitratge desde el meu punt de vista va estar a l'alçada d'un derbi, i no crec que hi haguesin d'haver tants expulsats com comentes!

Anònim ha dit...

jo crec que els millors equips d'aquesta lliga son roda , sant viÇens ,sant perenca, sant quirze despres son els demes els he vist a tots el gurb espensava que guanyant al roda ja ho tenia tot fet a tots els equiips els i costara molt

Anònim ha dit...

una kosa voldria di.. el central del st Quirze va dedikar el gol a lalejo.. pk ell mateix kuan va fer l'empat a 1, li va dir.. va por ti 4.. eres un hijo de puta!

Anònim ha dit...

Tinc 21 anys i va ser el meu primer partit de futbol que vaig anar a veure a la meva vida, i em va sorprendre l'actitud dels jugadors que formaven el partit, veient que feien faltes. Aixo es futbol?no mu havia pensat mai xDD jajajaj

Qualsevol persona mig racional, i que hagi vist més d'un partit de futbol(i més un derbi que feia anys que n es veia) sa`p que dintre i han picabaralles, faltes, expulsions, insults, etc etc etc. Però...un cop finalitzat el partit hi va haver alguna dscrimnacio per part d algu, cm sol ser habitual en molts camps? vale, no!

I per últim, quan fasfas un gol (2-1), encara que no estiguis acostumat a fer-lo DAni, el que has d fer es callarte l boca i celebraru am ls teus, que dsprs pasa el que pasa i per culpa etva se't reboten...però clar...aixo putse n ho va veure ningu, dons em callare i seguire que seguiu disctuin com a grans futboleros que sou! jjuju

Apali!

Anònim ha dit...

i crec k la ribatana tb és dels millors equips ( s'ha demostrat guanyant al camp del st pere quan anaven liders i al camp del gurb quan tb en aquell moment el gurb anava lider) la ribatana es un equip a tenir molt en compte

Anònim ha dit...

doncs com es diu els comentaris, va començar l'alejo dedicant l'empat, recordant a la mare del 4 del st quirze, i clar normal k el gol de la victoria l'hi dediquesim el gol amb l'alejo, k és l'unic jugador de tercera regional o millor dit, l'unic del futbol k es dedica a cardar merders en tots els camps i deixar molt malament el seu equip, això si k em sap greu per el montesquiu

Anònim ha dit...

Algu creu que els entrenadors del st Quirze van acertar canvian el lliure amb un derbi? io krek ke va jugar molt mes be el dels ultims 35 minuts...

Anònim ha dit...

pròxim partit de la jornada quin serà? borgonya - santvi ?¿?¿ serà dificil!

Anònim ha dit...

crec k el partit de la jornada serà roda-rupit, borgonyà-santvi tb serà un bon partit, però millor el de roda

Anònim ha dit...

crec k pujara l gurb com a primer clasificat segurisim pk i a bon ekip, som els millors, i roda com a segon.

Anònim ha dit...

jo crec que ningú (ni jo) sap res perquè estem a la jornada 8, així que ni sabem si el gurb quederà primer ni si el roda 2on ni si el monasterio 8è, així que molta sort a tothom i a jugar!

Anònim ha dit...

no creus que ets una mica imparcial?
no dic que el gurb no pugui guanyar, però veient la classificació i l'ultim resultat no es el millor moment per anar proclamant tonteries d'aquestes (a la jornada 8, tal com va la lliga es una tonteria dir qui quedara primer i segon perquè és bastant imprevisible i més si hi ha 6 equips a dalt)
El partit de la setmana crec que serà el roda- rupit. A veure com surt el rupit i si dona la sorpresa o no davant el roda

Anònim ha dit...

k primer kedarà el gurb?? avans d'acabar la primera volta ja kedarà despenjat, té bon equip però no és competitiu, els 4 primers seran roda, ribatana, st perenca i santvi, temps a temps. El st quirze té bon equip però massa jove, però si està dalt millor, com més competitiu sigui la lliga molt millor

Anònim ha dit...

estic amb tu de k el partit de la jornada es rupit-roda, com vaig dir ahir

Anònim ha dit...

doncs per mi el partit de la jornada és el Borgonyà - Sant Vicenç. És un derbi, i els dos equips, després d'un mal inici han recuperat el nivell que se'ls hi suposava. Sobretot el Sant Vicenç, que crec que estarà lluitant a dalt fins al final.
I sobre la lliga, jo crec que el Roda guanyarà, i llavors els altres 5 ens les fotarem: Ribetana, Santperenca, Sant Quirze, Gurb i Sant Vicenç. Segurament un o dos quedaran despenjats, però ara mateix no m'atreveixo a dir quins, perquè dependrà de moltes coses (lesions, estats de forma...). I tots els equips perdran punts segur!!!
I sobre el derbi del Sant Quirze i Monesquiu, no entenc tanta polèmica, va ser un bon partit, amb moments de tensió però lògica, i l'únic que va sobrar va ser l'agressió que s'ha dit.

Anònim ha dit...

Soc jugador del Gurb i ni molt menys creiem que guanyarem la lliga. Ja es va comprobar dissabte passat amb el recital del SantVi.

Per altre banda, crec que lluitarem per estar adalt i donarem guerra amb els altres equips que lluiten per pujar.

Anònim ha dit...

Penso que el Sant Quirze pot pujar.A més hi juga un extrem esquerre que jugava am mi a preferent al manlleu i a tercera deu anar molt sobrat! L'únic que és una mica perroo! e Arturuuuuu! records si ho llegeixes.

Anònim ha dit...

A veure aqui ningu diu qui es i es molt facil parlar i donar el seu punt de vista. Soc la germana del 20 del montesquiu (alejo ). donare la meva opinió del partit. El Montesquiu va estar molt superior al st.quirze en tot el partit i va ser un molt bon partit tot sigui dit per els dos equips. La victoria la va tenir el st.quirze i per el meu punt vista del partit tenia que ser del Montesquiu per les ocasions de gols i per les juagades que es van fer duran el partit. Tot i aixi felicito al st.quirze. Dit aixo vaig a fer un petit comentari sobre l'accio que va tenir el meu germa. Era un derbi, ell ja va sortir escalfat al terreny de joc i aqui ningu parla si el jugador 4 del st.quize va incitar l'acció del meu germa. No te excusa esclar que no pero molts dels que fiqueu els comentaris aqui m'agradaria veure com reaccioneu en el terreny de joc. Evidentment per mi no es pas el jugador mes brut i la persona que hagi dit aixó no a pas vist gaires partits de 3ª. Dit aixó espero que el partit de toranada sigui iwal o millor del que es va jugar diumenge!!!