dimecres, 17 de febrer del 2010

Jornada 19






22 comentaris:

Anònim ha dit...

jornada molt important!!!
Partidàs a Sant Pere entre, crec jo, els dos màxims aspirants al segon lloc. Un Sant Vicenç en ratxa visita una Santperenca molt regular. Difícil fer pronòstics.
El Roda crec que guanyarà bé la Ribetana a casa. I el Gurb segur que patirà, com tots els equips, a Sant Boi. Si punxa se li complicarà molt la cosa.
A veure què passa!!!

Anònim ha dit...

Un consell pels de masies de roda i el borgonya.canvieu les botes de futbol per unes catiusques.jeje...he passat aquesta tarda pel camp del masies i estava ple de bassals.sort al masies

Anònim ha dit...

segons com vagi el derbi avui la lliga pot estar molt emocionant!!
ki diu la lliga diu el segon lloc sobretot!

Anònim ha dit...

RESULTATS DE LA JORNADA?

GRÀCIES A TOTS!!!

Anònim ha dit...

MASIES 2 - BORGONYÀ 3

Anònim ha dit...

UE RUPIT PRUIT 1 - ATLÈTIC LA CABRA 2

Anònim ha dit...

ST Boi 5-Gurb 1

Anònim ha dit...

Santperenca 1 - Sant Vicenç 0
Típic partit de derbi.

Anònim ha dit...

Rupit 1-La Cabra 2
Com a jugador del Rupit es fa difícil d´explicar com amb un home més des del minut 43 per expulsió del porter de La Cabra no hem pogut donar la volta al marcador, tenint en compte que un jugador ha hagut de posar-se sota els pals.
FORÇA RUPIT ¡¡¡¡¡

AEQUPC ha dit...

Santperenca 1-0 Sant Vicenç B

Anònim ha dit...

RODA 3 RIBETANA 2

Anònim ha dit...

Santperenca 1 - Sant Vicenç 0

Amb gol dels locals al minut 90.

Anònim ha dit...

Sant Quirze 3 - Monestir 4
Primera victòria de la temporada dels de Ripoll

Anònim ha dit...

aixo esta decidit,nomes queda sepige ordre roda o sanperenca,jo aposto pel roda pero la sanperenca tambe te las seves opcions,no esperaba qe el gurb y el sant quirze afluixesin tan aviat..

Anònim ha dit...

diumenge vaig assistir el partit roda-ribetana, el millor partit k s'ha jugat fins ara, un autèntic partidas, on els dos equips ho van donar tot, cal dir k la ribetana no mereixia perdre, crec k ho més just hagués estat un empat, i k el tercer gol del roda un clarissim fora de joc, on el públic de roda estaven tots d'acords de que el gol no s'habia d'haber pujat el marcador. Felicitar la ribetana per el grandíssim partit k van realitzar, sobretot la segona part.

Anònim ha dit...

Tot i la derrota del Santvi, en el derbi, jo no els descarto perquè tenen bon equip i segur donaran guerra fins al final!
Personalment crec que el primer lloc està força clar pel roda, pro el segon lloc no està tot dit ni de bon tros!! Roda-Santvi properament...
El gurb li han passat factura els seus ultims desplaçaments a fora, santboi i montesquiu son camps molt complicats!

La derrota del santquirze... em costa de creure, algu va veure el partit... igualment però felicitats al monestir!

Anònim ha dit...

SPT 1-0 SVT
Tipic parti de derbi que va guanyar el santpere amb un penal per mi injust, pero weno, aixo és el futbol (a l'as de la vall del ges ja es feia referència al santpererato jajaja).
Gran partit amb molta intensitat.

Anònim ha dit...

jo sóc de la Santperenca i ni molt menys està res decidit. Queda molt, i ja es va veient que a tothom li costa treure els partits endavant. Per tant, jo crec que tots perdrem punts encara. Nosaltres no renunciem a atrapar el Roda (tot i que és molt complicat), i estic segur que tindrem el Sant Vicenç apretant-nos fins al final. I Gurb i Sant Quirze crec qe encara tenen alguna opció, però si que ja no es poden permetre perdre més punts.

Anònim ha dit...

soc jugador del roda i sobre el comentari que fa que es el millor partit que ha vist es roda-ribatana u deu dir pel ribatana,perque el roda va estar horrible tot el partit,per mi a sigut el pitjor partit aquest any a roda,el ribatana va estar be pero el roda molt malament,pro bueno soposo que totom tira cap a casa,el resultat just es el que ia,lo demes son comentaris

Anònim ha dit...

no ens enganyem ni gurb ni sant quirze tenen opcions de res,aixo es cosa de tres roda-santperenca-santvi,

Anònim ha dit...

Per la Santperenca no pensem que hi hagi rés decidit però si que ha set una jornada bona per nosaltres, ja que han punxat tres rivals directes i el St.Quirze sobretot no ho esperavem. El Roda és difícil atrapar, fins ara ha perdut 5 punts i ens en porta 6, però mai se sap. El què si està clar és que lluitarem per el segon lloc i a hores d'ara sòm els que millor ho tenim i depenem de nosaltres.

Anònim ha dit...

El Santpere encara ha de jugar amb sant quirze, Roda i Gurb... anar a camps com la cabra, vinyoles. Queda molt!!