dijous, 25 de febrer del 2010

jornada 20






18 comentaris:

Anònim ha dit...

sobre el comentari del jugador del roda k deia k no va ser un gran partit contra la ribetana pk els rodens estaven fatal, dir k com aficionat vaig veure un gran partit, k el partit roda-ribetana va ser un partit d'anada i tornada amb moltes ocasions, i k la ribetana va sapiguer parar molt bé els jugadors del roda, sobretot el davanter centre i tot el mig camp.
Salut i bon cap de setmana

Anònim ha dit...

confirmant els rumors, el Sant Quirze ha impugnat la derrota contra el Monestir. A l'apartat de sancions de la Federació posa incoació expedient.
A vegades s'ha de guanyar als despatxos.

Anònim ha dit...

Algú pot explicar bé què va passar al partit St.Quirze - Monestir?
Es veia un resultat estrany però a vegades hi ha sorpreses.

Anònim ha dit...

al minut 25 el resultat era 1-0 a favor del sant quirze i un central sanquirzenc es va autoexpulsa de manera tonta. aixo va canviar el partit. el monestir va fer 2 gols rapid i fins al minut 60 que el sant quirze va empatar. Hi va haver un altre expulsat del san quirze per doble groga per parlar i discutir-se i el monestir va fer dos gols casi iguals de contratac en 5 minuts que van posa el 4-2. Al final el sant quirze va escurçar distancies i va fer un travasser al minut 90.

Anònim ha dit...

Sant vicenç B 1 roda 2.

Anònim ha dit...

lo que deia la semana`pasada tot comfirmat roda i santperenca seran els equips que quedaran adalt
soc de roda i avui el roda a tingut sort no a fet bon partit ,en canvi el santvi ma agradat molt no an tingut sort,bon equip molta ilusio i bon entrenador,el roda la presio els pots pero bueno lo millor el resultat ,desde aqui desitja sort al santvi perque crec que a fet un molt bon partit,llastima que arbrits com el de avui sobren ,el varem tenir a sant boi i tela

Anònim ha dit...

Vinyoles 2 - Santperenca 5

Anònim ha dit...

CANTONIGROS 4
MASIES DE RODA 2

Anònim ha dit...

Ribetana 3.3 Montesquiu

Anònim ha dit...

que ha fet el stquerze

Anònim ha dit...

BORGONYÀ 2- GURB 2

Anònim ha dit...

El sant quirze a guanyat al corcó 6-0

Anònim ha dit...

En referència al comentari que diu que ja ho havia dit la setmana passada, m'agradaria dir que no hi ha rés confirmat, i que ni Roda ni Santperenca ho van tenir fàcil per tirar els seus partits endavant i que encara queda molta lliga, 30 punts en joc, i tot i que Roda i Santperenca si continuen com fins ara ho tenen molt bé per quedar primers i segons millor que no es pensin que ho tenen tot fet.

Anònim ha dit...

vols dir que vas veure el partit del roda,perque aixo de façil no tu creus ni tu ni ningu de roda ,crec que va queda demostrat,a per cert soc del roda

Anònim ha dit...

El comentari diu "i que ni Roda ni Santperenca ho van tenir fàcil "

Anònim ha dit...

algu sap si els punts del sant quirze-monasterio els han donat al sant quirze al final?

Anònim ha dit...

no ho has llegit bé, NO va ser GENS fàcil. El SantVi és un GRAN equip, i no roda ni santpere tenen res lligat, tenen molt fet, però res decidit.
I Atenció al St Quirze, que si impugna el partit del monestir i es fa amb els 3 punts encara si fica de ple! Pq aquest jornada juga contra el Santpere!

Anònim ha dit...

A la web de federació, en l'apartat de sancionats, posa com a infractor al Monestir el dia del Sant Quirze. Per tant, crec que potser els hi donaran els punts al Sant Quirze.
A més, a quatre jugadors del Sant Vicenç els hi han posat 3 partits.